Nyhedsbrev november 2017

Her i den mørke tid er det dejligt at kunne glædes over, at aktivitetsudvalget har holdt sin første hyggeaften, at vi lige om lidt skal spise en god julefrokost sammen, og at vi i hele december vil kunne glæde os over det flotte juletræ, der kan ses gennem vinduet i fælleshuset.

Affaldssorteringen er godt i gang, og det ser ud til at antallet af beholdere er fornuftigt, og at de fleste beboere har taget sorteringen til sig. Men lige en lille opfordring: Storskrald skal hen på storskraldspladsen (din kældernøgle passer til hængelåsen) og papkasser skal (som de også skulle tidligere) rives i stykker og puttes i papir/pap beholderen. Husk også at der ligger ruller med sorte affaldsposer i vaskehuset. Det er rigtig gode poser og de er gratis (dvs betalt af fællesskabet), så brug dem og husk at lukke poserne forsvarligt, før de puttes i skraldebeholderen.

Så kom der lys på stien mellem vores afdeling og Nødkær. Vi håber meget, at det vil lykkes at få enten Lyseng Idrætsanlæg eller Aarhus Kommune til at fortsætte, så der kommer lys hele vejen.

I anledning af AAB’s 100 års jubilæum i 2019, arbejdes der på en jubilæumsbog (læs evt mere på www.aabnet.dk). Der er indsamlet en del ældre billeder, men nu efterlyser initiativtagerne også billeder af nutidige, moderne hjem. Boligerne vil blive fotograferet af en professionel fotograf og der kommer ingen personer på billederne. Har du en stue, et køkken, et børneværelse eller en hel lejlighed, som du gerne vil vise frem i en jubilæumsbog, kan du henvende dig til kommunikationsmedarbejder Lone Brock på tlf 8931 3106 eller lbr@aabnet.dk

Og til sidst et lille hjertesuk: Det er dejligt, at her bor både små og store børn, at der bliver kørt på små cykler og traktorer på stierne og at sandkasser og legeredskaber bliver brugt. Men husk at rydde op efter jeres børn.
Som opfølgning på den seneste havegennemgang er det grønne hold nu i gang med beskæring af efeu på husmurene m.m. Som lovet følger vi op på succesen med at holde kaffe- snakkemøder.

Sæt allerede nu kryds i den nye kalender onsdag den 7. februar. Der kommer invitation i midten af januar.

Til slut vil bestyrelsen ønske alle beboere i Roukær: Glædelig jul og godt nytår