Nyhedsbrev Roukær april 2018

Nyhedsbrev afd. 58, april 2018Vi har allerede haft de første 2-3 sommerdage med havearbejde, mad på terrasserne og masser af åbne vinduer.
Selv om det nu er lidt køligere igen, forventer vi da bestemt en lang varm sommer, og derfor får I lige en opfordring til at huske at tage hensyn til naboerne. Tænk på vindretningen, når I tænder grillen, og skru ned for højttalerne, når alle vinduer er åbne. Det er jo ikke sikkert, at alle i Roukær er glade for den samme slags musik – eller for musik i det hele taget sidst på aftenen.

Vi har haft lidt problemer med at få håndtag på sandkassernes låg, firmaet har ikke leveret helt den vare, der var afbildet på hjemmesiden.
Derfor har servicecenter Syd nu overtaget færdiggørelsen. Der kommer et håndtag mere, så lågene kan løftes af 2 personer, der har fat i hver sin ende.
Den overskydende sand bliver fjernet, der fyldes jord på og bliver sået græs ind til ca 20 cm fra sandkasserne. Herefter skulle det gerne blive fint.
Med hensyn til de tunge låg på legetøjskasserne arbejder bestyrelsen på en permanent løsning. Indtil videre er lågene låst i åben tilstand.

Og så håber vi, at børn og forældre bliver glade for de nye sandkasser, og at kasserne vil blive brugt til oprydning i hele det område, børnene har leget i.

AAB har indgået aftale om levering af et større antal robotplæneklippere. Det giver ifølge driftschef Chano Sauer både flottere plæner, mindre støj og en økonomisk besparelse for de afdelinger, der får robotterne.
Vi ved i skrivende stund ikke, hvor mange robotplæneklippere, der kommer til at slå vores græs i 2018, men vi ved, at der kommer flere end den ene, vi testede sidste år.

Bestyrelsen er inviteret til åbent hus i servicecentret en eftermiddag i slutningen at maj.

Og så håber vi stadig at se rigtig mange til afdelingsmødet torsdag den 3. maj !
Det er for sent at tilmelde sig spisning, men deltagelse i mødet kræver ingen tilmelding.Venlig hilsen
Afdelingsbestyrelsen