AROS: Mythologies

Åben for tilmelding
Titel:
ARoS: Mythologhies
Sted:
ARoS Kunstmuseum
Dato:
25.aug. 2020 kl. 19:00
Status:
Åben for tilmelding

 

Særudstilling: Mythologies - the Beginning and the End of Civilization

En udstilling om tro, håb, kriser og revolution og om, hvordan man med fortællingens magt har skabt og ændret samfund – fra de græske myter til dagens velfærdssamfund.

Med udstillingen ønsker ARoS at få publikum til at forholde sig til de mytologier, der definerer og skaber rammerne for det samfund, som vi alle er en del af og bidrager til. En af udstillingens hovedteser er, at myter og fortællinger stadig er det, som binder os sammen. Ved at slå ned på en række markante punkter i historien vil Mythologies – The Beginning and End of Civilizations afdække de perioder, hvor der brydes med gamle fortællinger, og hvor nye opstår i et ofte radikalt brud. På den måde skaber udstillingen bro mellem fortid og nutid samtidig med, at den belyser de samfundsmæssige forandringer, der har medført skift i de mytologier og fortællinger, som har haft betydning for de bærende samfundskonstruktioner.

Er du interesseret i denne omvisning, kan du tilmelde dig i perioden mandag den 10. august kl. 10.00 til fredag den 14. august kl. 12.00, eller så længe der er ledige pladser.

Tilmeldte mødes ved billetsalget på ARoS.