Cirkus Arena

Åben for tilmelding
Titel:
Cirkus Arena - Familiearrangement
Sted:
Tangkrogen
Dato:
22.apr. 2018 kl. 12:00
Status:
Åben for tilmelding

 

Klovnen & Kronprinsen - jagten på den tabte tåre.

En travl dag i cirkus kommer klovnen til at sende publikum til pause, selvom forest illingenkun lige er begyndt. Klovnen optræder nemlig i pausen og kan slet ikke vente med at glæde de fremmødte.
Brøleren får imidlertid cirkusdirektøren til at indse, at ingen i vore dage har tid til pause. Klovnen bliver bedt om at finde på noget andet at beskæftige sig med. Han rejser ud i den store verden for at se, om han kan opstøve nogen, der kan lære ham nogle nye tricks.
Næste dag går den store cirkusmaskine i stå. Og kronprinsen – ham der en dag skal arve hele Nordens største cirkus – opdager, at motoren ikke kører på almindelig motorolie.
Forestillingen byder på spændende handling, karakterudvikling, dramatiske scener og overraskende plotpunkter. Tilsat nogle fantastiske ’familien Danmark hits’ som vi alle kommer til at synge med på.
Forestillingen henvender sig til børnefamilier, og du kan max. tilmelde 2 voksne og 3 børn pr. husstand. Arrangementet gælder naturligvis kun for beboere som bor i AAB.

Tilmelding sker i perioden tirsdag den 9. april kl. 10.00 til fredag den 13. april kl. 12.00 eller så længe der er ledige pladser.

Tilmeldte mødes ved billetsalget på Tangkrogen, hvor fritidsudvalget vil uddele indgangsbilletterne. Så kom derfor i god tid.