Københavnertur

Ikke åben for tilmelding
Titel:
Amalienborg og Christianborg Slot
Sted:
København
Dato:
04.maj. 2019 kl. 06:00
Status:
Ikke åben for tilmelding

TILMELDING KAN KUN SKE VED BETALING I KUNDESERVICE I LANGELANDSGADE 50.

Denne tur er for de morgenfriske. Vi starter nemlig allerede kl. 06.14, hvor toget kører fra Aarhus Hovedbanegår til København H.

Med ankomst på Københavns Hovedbanegård går vi i samlet flok til Amalienborg Slot, hvor der vil være rundvisning i særudstillingen Eventyrdronningen. Her kan man se Hendes Majestæt Dronningens udvalgte kostymer og scenografier.

Herefter går turen til Nyhavn, hvor vi vil indtage frokost og lidt at drikke, inden vi spadserer til Christiansborg Slot for at få rundvisning i Riddersalen med Bjørn Nørgaards gobeliner.

Hjemturen starter fra Hovedbanegården kl. 17.12 med forventet ankomst til Aarhus kl. 20.43.

Vi skal spadsere fra det ene sted til det andet, så vi fraråder gangbesværede at deltage i udflugten. Indkluderet i turen er frokost på en restaurant i Nyhavn, al forplejning derudover skal deltagere selv sørge for. Vi anbefaler, at man har drikkevarer og forfriskninger med til togturen både ud og hjem, da det ikke længere er muligt at købe forplejning i toget.

Det koster 100,- kr. pr. deltager, og man tilmelder sig ved at betale i kundeservice i perioden tirsdag den 9. april kl. 9.00 til fredag den 12. april kl. 12.00, eller så længe der er ledige pladser. Man kan max. tilmelde 2 personer.

Vær opmærksom på, at kundeservice ikke tager i mod kontanter eller mobilpay. Der skal betales med dankort e.lign.