Tirpitzmuseet

Lukket
Titel:
Heldagsudflugt til Tirpitzmuseet 12 år+
Sted:
Tirpitzmuseet, Blåvand
Dato:
01.sep. 2018 kl. 09:30
Status:
Lukket

Tilmelding foregår ved betaling 100, - kr. pr. deltager i vores kundeservice i Langelandsgade 50, og tilmeldingen starter mandag den 20. august kl. 10.00.

Vær opmærksom på at der ikke kan betales kontant, men kun med kreditkort.

Tirpitzmuseet består af en række selvstændige udstillinger, Tirpitzbunkeren, En hær af beton, Rav - havets guld og Den skjulte vestkyst.
Gennem en underjordisk tunnel er der bl.a. adgang til Tirpitzbunkeren, en kanonbunker fra 2. Verdenskrig.

Alle udstillingerne i Tirpitz betjenes af gæsterne selv ved hjælp af en simpel “fjernbetjening” – en lydbaseret guide, hvor historierne er indtalt af professionelle skuespillere. Udstillingerne kan ikke opleves uden denne guide.

På dette besøg vil der være en halv times introduktion til de forskellige udstillinger af museets guider.

Kl. 9.30 er der afgang fra P-pladsen i Langelandsgade 50. Udflugten starter med frokost (stjerneskud) på Ship Inn, Hjerting Badehotel. Herefter går turen til Tirpitzmuseet hvor man introduceres til udstillinger og der efterfølgende er mulighed for at gå rundt på egen hånd.
Kl. 16.00 er der afgang fra Blåvand med forventet ankomst til p-pladsen i Langelandsgade kl. 18.00

Udflugten er for voksne, dog må børn fra 12 år og opefter deltage. Du kan max. tilmelde 2 personer pr. husstand.

Tilmelding foregår ved betaling 100, - kr. pr. deltager i vores kundeservice i Langelandsgade 50. Vær opmærksom på at der ikke kan betales kontant, men kun med kreditkort.

Tilmeldingen sker i perioden mandag den 20. august kl. 10.00 til tirsdag den 28. august kl. 17.00, eller så længe der er ledige pladser. AAB holder lukket fredag den 24. august pga. kursus, så den dag kan du ikke tilmelde dig arrangementet.