Den digitale motorvej er udvidet med endnu et spor

Alle beboervalgte har nu fået Office 365 Online, og det gør arbejdet med det beboerdemokratiske en del lettere i hverdagen. Det betyder nemlig, nemmere og direkte adgang til mails, programmer og dokumenter fra alle devices; det være sig mobil, PC og tablet; ligesom muligheden for at dele dokumenter med andre beboervalgte er blevet lettere. Office 365 Online indeholder mail, Word, Excel, PowerPoint, OneDrive og meget mere. 

Tidligere var det nødvendigt at logge på Citrix for at tilgå sin mail og sine dokumenter. Og det gav nogle gange unødige problemer, bl.a. fordi mange glemte deres password til Citrix. Alle programmerne i Office 365 Online kan nu anvendes uden at logge på Citrix. Det eneste det kræver, er internetadgang.

For at hjælpe beboervalgte godt i gang med det nye Office 365 Online, tilbød Udvikling og IT afdelingen et informationsmøde, hvor de beboervalgte, som ønskede det, kunne få information og helt konkret hjælp til at etablere programmet og se alle mulighederne med det.

Interessen for informationsmødet var stor, og 35 beboervalgte havde tilmeldt sig arrangementet, hvor fire medarbejdere stod behjælpelige.