Åbent-hus på Godsbanekollegiet

Åbent-hus på det snart indflytningsklare Godsbanekollegie, gav unge boligsøgende studerende mulighed for at komme ind og se forskellige typer studieboliger.

Medarbejdere fra Kundeservice stod klar til at tage imod de besøgende, som fik udleveret en folder om Godsbanekollegiet samt udleveret blå ”futtere”, for at beskytte bambustrægulvene i boligerne. Flere af de besøgende var unge par, som naturligvis var særligt interesserede i de 2-værelses boliger. Og der blev skridtet af i stor stil, for at vurdere hvor og hvordan møblerne skulle stå.

I alle boligerne er der store vinduer med brede vindueskarme, som også kan indrettes til hyggelige siddekroge med udkig til enten gaden eller fællesgården. Èt af vinduerne kan åbnes helt og fungere som fransk altan. Der er indbyggede skabe og  internet i alle boliger.

Godsbanekollegiet har 10 forskellige typer studieboliger, som enten er 1-værelses- eller 2-værelses lejligheder. Størrelsen på boligerne varierer mellem 28-39 m2. Alle boliger har eget køkken og badeværelse. Boligerne er fordelt på fire etager.

Kollegiet har mange fællesarealer, som alle beboere har adgang til:

Tre skønne tagterrasser med udsigt over byens tage, en dejlig fælles gård, fælles vaskeri, fitnessrum bar-område samt fælles opholds- og studierum.

Hele kollegiet er røgfrit.

Der vil være indflytning i efteråret 2022.

Interesserede kan skrive sig på ventelisten her www.ungdomsboligaarhus.dk, og du skal skrive dig op til Godsbanekollegiet – Karréen.

Her kan du se eksempler på en 1-værelses studiebolig og en 2-værelses studiebolig på Godsbanekollegiet.

1-værelses studiebolig

2-værelses studiebolig