Frederikke har altid godt kunnet lide tal

Frederikke er 22 år og startede i AABs økonomiafdeling som økonomielev 1. september 2022. Hun er færdiguddannet til september 2024.

Frederikke har en HHX business talent med i bagagen og var egentlig begyndt på uddannelsen til markedsøkonom på Aarhus Business School. Men ret hurtigt fandt hun ud af, at det alligevel ikke var noget for hende. Hun ville hellere gå elevvejen, som i langt højere grad gav hende mulighed for at "få fingrene ned i bolledejen", fremfor at skulle sidde på skolebænken hele tiden. At vælge en uddannelse, hvor man oplæres som elev, har hun gode erfaringer med, for det er også den vej til uddannelse hele hendes familie altid er gået.

Uddannelsen i Økonomiafdeligen er tilrettelagt, så der skiftevis er konkrete opgaver at løse og passe i afdelingen og kortere skoleforløb på Aarhus Business School. Hun oplever at være havnet på den helt rigtige hylde og de opgaver, hun udfører i Økonomiafdelingen er både varierede og spændende og spænder over kreditorbogholderi, årsregnskab, bankbogføring og flytteopgørelser. Frederikke har ikke besluttet sig for, hvad hendes afsluttende fagprøve skal handle om. Nu vil hun bare gerne prøve det hele og suge til sig.